Masterclass Krullen Knippen, Model Knippen & Shapen

  • Author: Dominique Snip
  • Level: Basis + Advanced
  • Study time: 6 weken
  • Video time: 60 uur
  • Exams: 3
Write your awesome label here.

Krullen knippen als een pro

Krullen knippen gaat anders dan steil haar knippen. Deze masterclass is compleet. Dat betekent dat je behalve natural (kroeshaar en mixed hair) ook krullen leert knippen in diverse vormen. Met deze masterclass kun je cliënten met verschillende haartypen van dienst zijn. Voor deze kniptechnieken is het niet noodzakelijk om het haar eerst glad te föhnen. Je leert het haar 'in de krul' knippen waarbij je in 1 sessie zowel nat als droog knipt.

Waarom een online knip cursus? Je kunt de videos pauzeren en 100 keer bekijken totdat jij de techniek onder de knie hebt. Je bent niet afhankelijk van 1 of een paar lessen. De stress om alles goed te onthouden binnen een kort tijdsbestek is er dus niet. Je kunt alles dus in je eigen tijd, rustig en op je eigen tempo bekijken.
Al diverse tevreden afgestudeerden uit binnen en buitenland met hun eigen salon (ambulant of op de eigen locatie!). Laat niets jou tegenhouden om je droom van Krullen Kapper na te jagen.
Write your awesome label here.

De inhoud

In deze cursus leer je de kniptechnieken zodat je alle cliënten met krullend en kroeshaar van dienst kunt zijn. De inhoud:

- Basis Knippen
- Lange Lagen
- Korte Lagen
- Shapen, Face Frame en Bangs
- Stylen en Drogen
- Hoe 'problemen' op te lossen zonder in paniek te raken

Betaling:
In z'n geheel via paypal. Wil je internet bankieren? Dat kan. Stuur ons een mailtje om je aan te melden: info@sheado.nl

Betaling van deze masterclass mag in maximaal 3 termijnen.

Patrick Jones - Course author
Gemaakt met