Workshop Natural Hair Verzorging

 • Geschikt voor het haar van volwassenen en kinderen!
 • Met video materiaal + PDF's
  Write your awesome label here.

  Inhoud:

  • 30 minuten video
  • E-Book: Crown of Glory (70 paginas)
  • PDF: Natural Hair Secrets
  Video: Natural Hair Techniques (30 min)

  In deze video zie je enkele technieken die besproken worden in de PDF en het E-Book. Van het wassen, uitkammen, conditionen van het haar tot het correct aanbrengen van product. Soms wil je informatie niet alleen lezen, maar ook echt zien hoe het in de praktijk in z'n werk gaat. Dominique staat in de salon en je ziet hoe zij het haar van een klant behandeld. Ook geschikt voor het haar van je kind.
  E- Book: Crown of Glory 

  Een 70 paginas tellend boek met een schat aan informatie om je te helpen je eigen Natural Hair Journey te starten. Dominique schrijft over de verschillende haartypen, hoe hiermee om te gaan en behandelt diverse verzorgingstechnieken. Ook leer je de overstap van chemisch behandeld naar Natural Hair te maken. Welke verschillende producten bestaan er en wanneer kies je welke? Ook vertelt Dominique over haar eigen Natural Hair Journey  waar je veel van kunt leren.
  PDF: Natural Hair Secrets

  Dominique heeft een certificering in Dermatologie voor hoofdhuid en haarproblemen en is Certified Product Formulator. In deze PDF staat wat je echt moet weten over haargroei en een gezonde hoofdhuid. Welke vitamines gebruikt zij vaak in haar recepten? Welke ingrediënten is zij fan van en waarom? Hoe los je veelvoorkomende haar- en hoofdhuid problemen op? Leer wat geheimpjes van deze powerlady en gebruik ze in je eigen Natural hair Journey. 
  Gemaakt met